ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 15 квітня 2024 11:00

Аукцiон з оренди одного з найстарiших ринкiв у Києвi перенесли

Проведення аукцiону з надання в оренду Житнього ринку зупинено. Дослухавшись громадськостi, Департамент промисловостi та розвитку пiдприємництва звернувся до Департаменту комунальної власностi з проханням вiдмiнити проведення аукцiону 15 квiтня. Далi департаменти спiльно з громадськiстю напрацюють оновленi умови для майбутнього iнвестора, якi дозволять створити i втiлити оптимальну концепцiю вiдродження ринку.

"Враховуючи резонанс серед громади Києва щодо збереження "Житнього ринку" та його цiльового призначення, ми прийняли рiшення не проводити аукцiон зараз, напрацювати разом з киянами новi умови конкурсу та вимоги до потенцiйного орендаря. На це нам потрiбен додатковий час", - повiдомив директор Департаменту промисловостi та розвитку пiдприємництва КМДА Володимир Костiков.
Вiн додав, що головною умовою оренди Житнього ринку залишиться термiнове проведення капiтального ремонту i збереження функцiоналу. Адже Житнiй ринок на Подолi - один iз найстарiших ринкiв Києва. Сучасне його примiщення збудували ще в 1980 р. I сьогоднi, пiсля бiльше 40 рокiв експлуатацiї, воно потребує капiтального ремонту, щоб вiдповiдати сучасним реалiям.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, водночас саме бачення концепцiї вiдродження ринку обов'язково має бути погоджене з киянами. Над цим i працюватимуть найближчим часом профiльнi департаменти спiльно з представниками громадськостi.

Прочитано 131 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: