ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 21 квітня 2024 10:00

На Подiльському мосту облаштовують конструкцiї метрополiтену

На Подiльському мостовому переходi тривають роботи з влаштування конструкцiй тунелiв метрополiтену мiлкого закладання на перегонi мiж станцiями "Затока Десенка" та "Райдужна" на територiї Русанiвських садiв. Уже влаштовано тимчасовi насипи пiд будiвництво тунелю пiд залiзницею, триває влаштування залiзобетонних паль тунелю. Про це повiдомив на своїй сторiнцi у Facebook перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

"Це один iз важливих для мiста iнфраструктурних об'єктiв, де зараз тривають активнi роботи. Нинi тут будують дiлянку дороги вiд вул. Петра Вершигори до розворотного кiльця трамвая (у напрямку до вул. Оноре де Бальзака). Наразi здiйснюються такi роботи: виправлення профiлю колiй трамвая, мощення мiжколiйного простору залiзобетонними плитами, влаштування конструкцiй дорожнього одягу вздовж трамвайних колiй i будiвництво пiдпiрних стiн. Наступним етапом стане винесення iнженерних мереж залiзницi, розбирання колiй i залiзничної платформи та влаштування паль тунелю в межах земляного насипу", - зазначив Микола Поворозник.
Вiн зауважив, що з'єднання Подiльського мостового переходу з вулицею Оноре де Бальзака та пуск приватного транспорту цiєю дiлянкою дороги дозволить зменшити навантаження на Пiвнiчний мiст i трафiк транспорту з/на Троєщину.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, минулого року на виконання рiшення Ради оборони м. Києва було забезпечено функцiонування в обмеженому режимi споруд мостового переходу, а саме: забезпечення належного транспортного зв'язку правобережної та лiвобережної частини мiста, органiзовано пропуск спецiалiзованого, технологiчного та громадського транспорту в умовах безпекових заходiв, пов'язаних iз запровадженням воєнного стану.

Прочитано 105 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: