ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 27 листопада 2023 10:20

Різномаїття дверних замків MACO

Безліч варіантів конструктивного виконання дверей не означає необхідності розширення набору компонентів. За допомогою "розумного" і чітко організованого асортименту у вигляді системи уніфікованих вузлів можна конфігурувати замок для безлічі варіантів застосування. Тут ви дізнаєтеся, з якими великими і малими інноваціями працюють виробники, а також як за невеликих виробничих витрат і дедалі вищих марж зробити двері візитною карткою кінцевого споживача.

Модульні конструкції полегшують виробництво

Ефективне та рентабельне виробництво базується на «розумній» системі уніфікованих модулів, яка дає змогу за невеликої кількості компонентів реалізувати велике різноманіття конструктивних рішень для замків і підходить для будь-яких дверей. Такий підхід фірма MACO протягом багатьох років реалізує за допомогою своїх модульних замків PROTECT, що добре зарекомендували себе, і постійно їх удосконалює.

Можливість різноманітної комбінації окремих компонентів надає виробникам ще більшу свободу в справі конфігурації замка, що дає змогу реалізувати будь-які побажання клієнта. При цьому на перший план виходять ефективні логістика та монтаж.

Замки з численними ступенями надійності

Коли йдеться про потреби споживача, пов'язані з безпекою, виробникам дверей надають широкий діапазон можливостей завдяки найрізноманітнішим додатковим замикаючим пристроям, аж до дев'ятикратного замикання. Модульні замки, наприклад той, що приводиться в дію за допомогою ключа Z-TS, той, що приводиться в дію ручкою G-TS, і автоматичний замок A-TS, можуть бути легко адаптовані до будь-якої висоти дверей і доповнені різноманітними модулями.
Надійність підтверджується відповідним чином: замок Z-TS внесено до переліку www.k-einbruch.de, що позиціонує виробника як професіонала у сфері безпеки.

Основний механізм автоматичного замка

Значним кроком у розширенні асортименту MACO був випуск на ринок повністю переробленого автоматичного замка. На основі досвіду попередніх поколінь продукції з'явився замок A-TS, розробку якого було доведено до досконалості. Завдяки повному функціональному та часовому розділенню притискного зусилля та замикання це найдосконаліший та найінноваційніший замок такого типу в галузі.

У замку A-TS всі елементи замикання, включно з ригелем, висуваються автоматично. Продажі говорять самі за себе: протягом одного року вони збільшилися більш ніж удвічі.

Який тип замикання Вам підходить?

Різномаїття дверних замків MACO

 

Прочитано 3790 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: