ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 02 травня 2019 10:20

На старті всеукраїнська акція від бренду ACRYL-PUTZ

З 1 травня 2019 року стартує промоакція «Вигравай на старті» зі шпаклівкою ACRYL-PUTZ ST10 START й ACRYL-PUTZ FD12 FASAD. Акційна кампанія триватиме до 30 вересня 2019 року включно.

На вулиці потепліло – гарна нагода подбати про впорядкування й облаштування інтер'єру й фасаду, аби поверхні стін набули ідеально рівного вигляду . Тож участь в акції від компанії «Снєжка-Україна» стане у пригоді усім, хто планує ремонтні роботи у помешканні. Адже для опорядження стін інтер'єру й фасаду насамперед знадобиться високоякісна шпаклівка. Під брендом ACRYL-PUTZ відомий виробник виготовляє шпаклівки ACRYL-PUTZ ST10 START (старт+фініш) для стін і стель всередині приміщень й цементно-полімерну шпаклювальну гладь ACRYL-PUTZ FD12 FASAD для зовнішніх робіт та для приміщень з підвищеною вологістю. Ці вироби добре знані на українському ринку як професійним майстрам, так й індивідуальним споживачам.

На старті всеукраїнська акція від бренду ACRYL-PUTZ

Щоб взяти участь в акції, потрібно у зазначений вище період купити акційні продукти ACRYL-PUTZ ST10 START ГІПСОВА ШПАКЛЮВАЛЬНА ГЛАДЬ 2 в 1 СТАРТ+ФІНІШ (упаковка 2 кг, 2,5 кг, 5 кг, 20 кг) та ACRYL-PUTZ FD12 FASAD ШПАКЛЮВАЛЬНА ГЛАДЬ ЦЕМЕНТНО-ПОЛІМЕРНА (упаковка 5 кг, 20 кг), на упаковках яких є акційний стікер «Вигравай на старті». Всередині мішка, придбаного виробу, потрібно знайти виграшну картку з унікальним акційним кодом та із зазначенням виду подарунку і зареєструвати його за номером гарячої лінії: 0 800 500 822. Взявши участь в акції, учасники мають шанс виграти грошові сертифікати на суму 25000 грн (5 сертифікатів по 5000 грн.) на продукцію ТзОВ «Снєжка-Україна» або фірмові футболку, комбінезон, рюкзак.

Тож участь в акції дає змогу придбати якісні шпаклівки для опорядження поверхонь стін й водночас виграти подарунки.

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 2011 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: