ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 22 січня 2024 11:00

Команда "Укрфiнжитла" зустрiлася з делегацiєю Японського агентства мiжнародного спiвробiтництва

Японське агентство мiжнародного спiвробiтництва (JICA) могло би вiдiграти свою роль в посиленнi iнституцiйної спроможностi "Укрфiнжитла" та спiвпрацювати з компанiєю для розширення можливостей її ключових продуктiв.

Про це говорили пiд час офiцiйної зустрiчi, що вiдбулася в офiсi "Укрфiнжитла" у Києвi. На заходi компанiю представили Євген Мецгер, Алла Комiсаренко, Олег Журавльов та Сергiй Любенко. З японської сторони були присутнi Тору Кобаяка, старший директор, та Данджiро Окада, заступник директора департаменту Близького Сходу та Європи Управлiння з кризового реагування, вiдновлення та реконструкцiї в Українi.
Євген Мецгер привiтав японську делегацiю в Українi та подякував за пiдтримку держави у такий непростий час.
"Ми працюємо i генеруємо новi продукти на фiнансовому ринку, попри вiйну. Україна має вже сьогоднi думати про те, що буде, коли ми переможемо. Вже сьогоднi закладати фундамент свого економiчного вiдновлення", - зазначив вiн.
Голова правлiння також пiдкреслив важливiсть ключових результатiв роботи "Укрфiнжилта" у напрямку успiшного запуску та модерацiї програми "єОселя".
"Обсяг виданого iпотечного портфелю за програмою вже перевищив 10 млрд. Це дуже потужно, враховуючи тi умови, в яких ми працюємо. Люди хочуть жити i будувати життя у себе вдома, в Українi, i наше ключове завдання - дати їм цю можливiсть", - пiдкреслив Мецгер.
Крiм цього, за його словами, компанiя дуже зацiкавлена в посиленнi свого мiжнародного спiвробiтництва та готова потужно працювати для розбудови власної iнституцiйної спроможностi.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, японська сторона, у свою чергу, подякувала за запрошення та висловила свою пiдтримку як "Укрфiнжитлу", так й всьому українському народовi, який продовжує свою боротьбу.
"Ми бачимо багато напрямiв для взаємодiї. Сподiваємось, що зможемо зробити свiй внесок в посилення вашої компанiї та в подальшому позитивно вплинути на її iнвестицiйну привабливiсть", - заявив Тору Кобаякава.

Прочитано 223 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: