ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 26 січня 2024 15:00

У Львовi будiвельник багатоповерхiвки згодився полагодити iнфраструктуру

На вул. Брюховицькiй у Львовi зведуть багатоповерхiвку на 150 квартир. В комплексi буде пiдземний паркiнг та озеленений двiр. Забудовник готовий вiдремонтувати дорогу в мiкрорайонi, щоб покращити iнфраструктуру для мiсцевих мешканцiв.

На вул. Брюховицькiй, 35, планують розпочати нове будiвництво будiвлi змiшаного використання з житловими квартирами на верхнiх поверхах i розмiщенням у нижнiх поверхах об'єктiв дiлового, культурного, обслуговуючого i комерцiйного призначення.
Про мiстобудiвнi намiри ТзОВ "Ряснянська девелоперська компанiя" розповiв головний архiтектор Львова Антон Коломєйцев пiд час засiдання виконавчого комiтету Львiвської мiськради.
"Йдеться про житловий будинок середньої поверховостi сформований згiдно зi стандартами, якi були запровадженi щодо якiсного житлового будiвництва. Тут передбаченi наскрiзнi пiд'їзди, двiр без машин. З точки зору функцiоналу об'єкт змiшаний. На перших поверхах будуть елементи обслуговування населення для громадського користування, а на верхнiх - житло. В будiвлi буде пiдземний паркiнг. Також буде озеленений двiр. В комплексi передбачено 150 квартир i 132 машиномiсця загалом, з них 122 в пiдземному паркiнгу. Проєкт розглядали на мiстобудiвнiй радi i його схвалили як такий, що вiдповiдає мiстобудiвнiй документацiї", - розповiв Антон Коломєйцев.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, до управлiння архiтектури та урбанiстики Львiвської мiської ради надiйшов гарантiйний лист вiд заявника про те, що вiн готовий профiнансувати капiтальний ремонт дiлянки з хiдником, велодорiжкою та iншою необхiдною iнфраструктурою не менше нiж 280 м.
"Подано графiчнi матерiали дiлянки, вулицi в цьому районi, для забезпечення комфорту не тiльки цього об'єкту, а й сумiжних землекористувачiв, мешканцiв вулицi. Тобто заявник готовий вирiшити питання iнфраструктури", - додав Антон Коломєйцев.

Прочитано 278 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: