ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 01 квітня 2024 12:00

На магiстральному водогонi монтують насосне обладнання

Насоснi станцiї є одними з найважливiших елементiв водогону "Iнгулець - Пiвденне водосховище". Через особливостi рельєфу та довжину водогону потрiбно кiлька насосних станцiй, здатних перекачувати значнi об'єми води - до 400 тис. куб. м за добу.

Станцiя першого пiдйому забиратиме воду з рiчки Iнгулець, а другого пiдйому - подаватиме воду споживачам. Наразi завершується монтаж обладнання на станцiї другого пiдйому. Попереду - роботи зi встановлення автоматики.
5 насосiв - 4 основних та 1 резервний - працюватимуть як єдиний механiзм з повною автоматизацiєю всiх процесiв. Для надiйної i безупинної роботи системи всi насоси синхронiзуємо i запустимо двигуни одночасно.
Наразi проводять монтажнi роботи на насоснiй станцiї першого пiдйому. Зокрема, монтують засувки вагою 2-3 т кожна.
Будiвництво магiстрального водогону - один з найважливiших проєктiв Агентства вiдновлення. Його протяжнiсть - 145 км. Наразi влаштували 99% трубопроводу.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, найближчим часом будiвельники працюватимуть над автоматикою, електрикою та монтажем на камерах обслуговування водогону. Наостанок виконують роботи з благоустрою та рекультивацiї земель. Несприятливi погоднi умови, а також обстрiли сповiльнили роботи на певних дiлянках.
Агентство вiдновлення почало працювати над проєктом вже в першi днi пiсля пiдриву Каховської ГЕС. Проєктувальнi органiзацiї в максимально стислi термiни знайшли оптимальнi i сучаснi рiшення, а будiвельники одразу почали виконання робiт.

Прочитано 206 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: