ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 04 жовтня 2023 10:20

Siba Tech – інноваційна водостічна система від Ruukki

Будівельний портал ProfiDom.com.ua, вже розповідав своїм читачам про те, що на ринку України представлена прихована водостічна система Siba Modern. А сьогодні ми розповімо про новинку - інноваційну систему збору дощової води Siba Tech.

За інформацією ProfiDom.com.ua, це перша сталева пропозиція на ринку, що поєднує переваги напівкруглих і квадратних жолобів. Siba Tech підходить як для житлових, так і для нежитлових будівель. Унікальний дизайн гарантує не лише естетичний вигляд, але й ефективність збору дощової води з даху та будівельних конструкцій.

Siba Tech – це повний набір інноваційно розроблених елементів, які ідеально взаємодіють один з одним. Та сама система з усіма її компонентами підходить для багатьох типів будинків, незалежно від форми жолоба на зовнішньому боці будівлі. Вдосконалений дизайн, високоякісні матеріали та продумані деталі забезпечують надійність і тривалий термін служби водостічної системи.

Siba Tech є ефективнішою за подібні напівкруглі (135) системи жолобів. Завдяки поєднанню двох сторін (круглої та прямокутної) профіль жолоба збільшує ефективну площу збору дощової води на 13% порівняно з традиційними варіантами. Модульне та спрощене рішення легко монтується.

«Наша нова система збору дощової води є результатом довгострокового розвитку продукту та зворотного зв’язку від клієнтів. Унікальний дизайн базований на детальних дослідженнях, щоб запропонувати клієнтам найкращі рішення для дахів із високою якістю та надійністю. Глибина жолоба та поєднання двох форм роблять систему Siba Tech найбільш універсальною на європейському ринку», – коментує Гжегож Пуцек, директор із бізнесу в Центральній та Східній Європі Ruukki Construction.

Система Siba Tech виготовлена з високоякісної сталі зі спеціальним покриттям GreenCoat® RWS Pro від SSAB, що гарантує виняткову стійкість до ультрафіолетового випромінювання та корозії, а отже, тривалий термін служби. Вдосконалений дизайн ринв, з’єднань, ущільнень, кутів та кріплень забезпечує високу герметичність, стабільність і міцність системи. Великий вибір кріплень для жолобів дозволяє встановлювати систему на різних типах дахів. Наявність як круглих, так і квадратних труб і спеціальних кронштейнів дає змогу використовувати систему як на традиційних стінах, так і на вентильованих фасадах.

Прочитано 5282 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: