ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 24 березня 2024 11:00

У Днiпрi вiдремонтують всi постраждалi вiд ракетної атаки багатоповерхiвки

У Днiпрi внаслiдок ранкового ворожого обстрiлу 22 березня постраждали 10 багатоповерхових та 5 будинкiв приватного сектору у Новокодацькому районi та один дiм - у Соборному.

"Щодо багатоповерхiвок, то йдеться про близько 40 вибитих вiкон, пошкоджено тримальну конструкцiю в одному з будинкiв. Ще в одному пошкоджено покрiвлю. Також постраждали двi бюджетнi установи, де вибитi шибки. Нинi вiдомо про п'ять постраждалих будинкiв приватного сектору. Отвори вибитих вiкон заклеюють плiвкою. Зроблять там замiри i встановлять новi вiкна. Щодо будинкiв приватного сектору, то там працює комiсiя адмiнiстрацiї району. Складають акти пошкодженого майна для отримання матерiальної допомоги. Людям видають пам'ятки, де все прописано, якi документи потрiбно надати. Якщо люди ще виявлятимуть пошкодження, то можна звертатися як до адмiнiстрацiї району, так i на Єдину гарячу лiнiю Днiпровської мiської ради", - розповiв голова адмiнiстрацiї Новокодацького району Олег Денисенко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, нинi вiдомо про пошкодження 8 будинкiв ОСББ, iз них 7 - у Новокодацькому та 1 -  у Соборному районi.
"Характер пошкодження рiзний. Це i вибитi вiкна, пошкоджена тримальна конструкцiя, покрiвля. На мiсцi вибитих вiкон встановимо новi металопластиковi склопакети. Йдеться про 10 пошкоджених вiкон, про якi наразi нам вiдомо. Просимо голiв правлiння, бiля будинкiв яких було збиття ракет, пiднятися на горище i перевiрити, чи не пошкодженi покрiвлi, аби подати вiдповiдну заявку на ремонт. Щодо пошкодження тримальної конструкцiї, то пiсля обстеження технiчний експерт скаже, якi технiчнi рiшення можна застосувати, аби її вiдремонтувати. Департамент проводить замiри, готує технiчну документацiю. Щодо пошкодження приватного майна усерединi осель, то мешканцям слiд звертатися до адмiнiстрацiї району для складання вiдповiдного акта, аби отримати матерiальну допомогу, яку надає департамент соцiальної полiтики Днiпровської мiської ради", - зазначив Владислав Макарець, начальник органiзацiйного вiддiлу департаменту з питань самоорганiзацiї населення Днiпровської мiської ради.

Прочитано 90 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: