ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 25 квітня 2024 18:00

Кропивницький увiйшов в активну фазу пiдготовки до наступного опалювального сезону

Фахiвцi КП "Теплоенергетик" у Кропивницькому докладають максимум зусиль, щоб виконати запланованi роботи з пiдготовки теплового господарства мiста до наступного опалювального сезону.

"Ми вже провели гiдровипробовування тепломережi, виявили 186 поривiв, - повiдомив пiд час апаратної наради 23 квiтня директор КП "Теплоенергетик" Олександр Чельник. - Зараз залежно вiд наявних матерiалiв аварiйнi бригади розпочали ремонтнi роботи на теплопроводах. Пiсля їх виконання перевiримо мережi ще раз пiд тиском".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, готовий "Теплоенергетик" i до старту вiдновлення асфальтного покриття в мiсцях аварiйних розриттiв на дорожному полотнi, утiм розпочати цi роботи завадили дощi. Щойно встановиться суха погода, працiвники пiдприємства приступлять до асфальтування.
Заступник мiського голови Олександр Мосiн акцентував увагу тепловикiв на наполегливому продовженнi реалiзацiї проекту реконструкцiї системи теплопостачання у Кропивницькому.
"Передусiм йдеться про важливiсть завершення усiх робiт на котельнi по вулицi Любомира Гузара, яку необхiдно готувати до вводу в експлуатацiю, - наголосив Олександр Мосiн. - Крiм того, потрiбно продовжувати роботи на котельнях по вулицi Героїв рятувальникiв i Леонiда Каденюка, запуск яких дозволить нам припинити подачу теплоносiя у цi мiкрорайони з теплового гiганта - Пiвденно-Захiдної котельнi, що готується до закриття".

Прочитано 90 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: