ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 26 квітня 2024 18:00

Японiя зацiкавлена в iнфраструктурних проєктах для вiдновлення Днiпра

Мiський голова Борис Фiлатов, перебуваючи з офiцiйним вiзитом у Японiї, провiв зустрiч iз представниками понад 40 тамтешнiх великих корпорацiй та пiдприємств, зацiкавлених у спiвпрацi з Днiпром.

Пiд час спiлкування вiн презентував низку проєктiв, що допоможуть пiдтримцi мiста зараз та враховуватимуть потреби його повоєнного вiдновлення. Обговорення та обмiн думками тривали бiльше нiж 2 години.
"Мали дуже плiдну та предметну розмову. Зацiкавленiсть дiйсно є. Були не лише компанiї з Осаки, а й представники корпорацiй з Токiо", - прокоментував результати зустрiчi Борис Фiлатов.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, йшлося про iнiцiативи для рiзних сфер господарства. Це - громадський транспорт та його iнфраструктура, водопостачання та водовiдведення, енергоефективнiсть, ЖКГ та житло для переселенцiв, економiчний та iндивiдуальний розвиток, а також управлiння вiдходами. Їх Днiпро визначив у взаємодiї з Японським агентством мiжнародного спiвробiтництва (JICA), з яким спiвпрацює ще з 2017 р., а також Nippon Koei. Втiлення проєктiв передбачає державно-приватне партнерство.

Прочитано 127 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: