ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 14 лютого 2019 11:20

Основні правила фарбування стелі

Фарбування стелі – завершальний етап оздоблювальних робіт, в результаті якого все приміщення набуває сучасного, свіжого і чистого вигляду. Отримати ідеально пофарбовану стелю – завдання не просте, оскільки не лише фарбування, але й усі підготовчі процеси мають бути виконані правильно і якісно.

Однак перед початком фарбування стелі необхідно визначитися із типом фарби. Так, досвідчені фахівці радять фарби на водній основі, зокрема, акрилові водоемульсійні, оскільки вони не мають запаху, швидко сохнуть та паропроникні (стеля «дихає»).

Саме таким технологічним характеристикам відповідає матова акрилова фарба для стель Śnieżka PLATINIUM® CEILING, яка має сніжно-білий колір. Тож стеля набуде ідеального вигляду.

Основні правила фарбування стелі

Відповідний стан основи поверхні стелі визначає вибір матеріалів й технологій, які будуть використовуватися для її підготовки перед нанесенням фінішного покриття.

Основи з високою поглинальною здатністю й такі, що залишають сліди на долоні після протирання, зміцнюють ПОЛІМЕРНОЮ ҐРУНТОВКОЮ ГЛИБОКОГО ПРОНИКНЕННЯ Śnieżka ACRYL-PUTZ® GP41, яка після висихання створює матову поверхню.

Завершальний етап – фарбування. Як вже зазначалося вище, для фарбування стелі вдалим рішенням буде матова акрилова фарба для стель Śnieżka PLATINIUM® CEILING. Цей виріб легко наноситься на поверхню, а завдяки відбірних згущувачів та компонентів, які уповільнюють час висихання, виріб не залишає смуг на стелі, що є дуже важливо для досягнення бажаного ефекту.

Основні правила фарбування стелі

Крім цього, варто дотримуватися ще декількох простих правил, щоб ви залишилися задоволені результатом:

  • фарбу наносити рівномірно по всій площі стелі у два-три шари після повного висихання кожного шару окремо;
  • кожен наступний шар наносити упоперек попереднього, при чому останній перпендикулярно до стіни з вікном;
  • обов’язково дотримуватися правила «мокрого краю» (наносити один шар фарби на стелю без перерви та не переносити процес на наступний день, оскільки перервані місця будуть дуже помітними);
  • дотримуватися температурного режиму у приміщенні (від +10°C до +25°C);
  • поетапно контролювати якість фарбування кожного шару (краще при сході та заході сонця з різних кутів або «під лампочку»).

 

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 2412 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: