ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 30 квітня 2020 09:20

Захищаємо і декоруємо садові меблі поки перебуваємо вдома

Дерев'яні меблі – це найкраще втілення ідеї щодо облаштування відпочинкового простору у саду чи на обійсті. Садові меблі завжди вишукано виглядають й водночас – зручні для прийому гостей чи відпочинку просто неба. Та щоб дерев’яні меблі довго Вам слугували – їх потрібно добре захистити від негативного впливу атмосферних й біологічних факторів. Скористайтеся нашими порадами і власноруч подбайте про садові меблі.

Деревина – це природній матеріал, тому з часом вона руйнується. Оскільки дерев’яні меблі влітку постійно перебувають просто неба, тому найбільше їм можуть зашкодити атмосферні фактори (дощ, яскраве сонячне проміння), а також мікроорганізми, зокрема бактерії, грибки й комахи.  Негативному впливу таких чинників можна ефективно запобігти,  застосувавши для консервації деревини відповідні захисно-декоративні засоби, наприклад ТМ VIDARON, і Ви надовго збережете красу садових дерев’яних меблів. Гарним рішенням для захисту дерев’яних садових меблів є використання імпрегнатів, наприклад, виробів – безбарвний Імпрегнат-ґрунт для деревини та захисно-декоративний Імпрегнат у кольоровій гамі ТМ VIDARON.

Снежка

Якщо меблі нові і їх потрібно обробити вперше, то насамперед потрібно нанести один шар безбарвного Імпрегнату-ґрунту, який виконує роль ґрунтовки, глибоко проникаючи у структуру деревини, і захищає її проти синяви й пліснявих грибків. Для фінішного, декоративного покриття використовуйте захисно-декоративний Імпрегнат у кольоровій версії. Якщо Ви бажаєте лише оновити дерев’яні меблі, які трішки втратили свій естетичний вигляд, то для оновлення покриття Вам знадобиться захисно-декоративний Імпрегнат у будь-якому з 14 кольорів.

Підготовка основи

Перед просоченням основа дерев’яних меблів має бути сухою, чистою, рівною. Забруднення і жирні плями слід обробити очищеним бензином й висушити. Перед просоченням деревини, її слід відшліфувати абразивним папером зернистістю 150-200 й очистити від пилу.  Також потрібно підготувати відповідне робоче місце й необхідні інструменти, водночас не забувайте читати  інструкцію виробника щодо техніки й параметрів нанесення виробів, адже  такі рекомендації допоможуть надійно впоратися із захистом й декоруванням садових меблів.

Снежка

Ґрунтування деревини

Садові дерев’яні меблі, які навесні, влітку і восени щодня стоять надворі, насамперед потрібно захистити від усіляких біологічних загроз (синяви, плісняви, лишайників), тому для ефективного захисту пропонуємо використати безбарвний Імпрегнат-ґрунт для деревини ТМ VIDARON. Наносимо імпрегнат пензлем, ретельно втираючи його у деревину. Залишаємо імпрегновану деревину сохнути. Через 24 години, після просочення, поверхні дерев’яних меблів шліфуємо абразивним папером зернистістю 320, щоб отримати гладку поверхню, й очищаємо її від пилу.

Нанесення першого шару кольорового Імпрегнату

Далі наносимо шар захисно-декоративного Імпрегнату у кольоровій версії, який містить Teflon™ surface protector, завдяки чому оброблена поверхня є стійкою до впливу води й вологи й атмосферних факторів. Можна вибрати колір з 14 запропонованих виробником. Виріб створює елегантне матове покриття, підкреслюючи вишуканість деревини. Засіб рівномірно наносимо по усій поверхні деревини, розтираючи його напівсухим пензлем вздовж її волокон. Таким чином, така процедура сприятиме однорідності кольору покриття. Нанесений шар кольорового Імпрегнату залишаємо сохнути впродовж 12 годин.

Нанесення другого шару кольорового Імпрегнату

Для ефективного захисту деревини потрібно нанести два шари кольорового Імпрегнату.

Перед нанесенням другого шару кольорового захисно-декоративного Імпрегнату потрібно знову виконати міжшарове шліфування наждачним папером 320. Варто додати, що це створює гладку поверхню і водночас покращує адгезію наступного шару імпрегнату з основою. Пил очищаємо і наносимо другий шар кольорового Імпрегнату, не забуваючи здійснювати розтирання засобу напівсухим пензлем. Відтак залишаємо садові меблі до повного висихання.

Снежка

Дерев’яні садові меблі набули нового ошатного вигляду – залишається перечекати карантин і знову влаштовувати приємні зустрічі з рідними і друзями на лоні зеленого ландшафту в улюбленому саду.

 

 ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1438 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: