ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 11 березня 2024 13:00

У Львовi модернiзували свiтлофори

У Львовi на перехрестi вулиць Пекарської - Тершаковцiв модернiзували свiтлофорний об'єкт. Зокрема, там демонтували старе обладнання, облаштували новi свiтлофори, встановили та пiдключили дорожнiй контролер, замiнили старi опори та консолi, проклали новi кабелi тощо. Про це поiнформували в ЛКП "Львiвавтодор".

Також додатково на цьому об'єктi впровадять свiтлофорне регулювання для велосипедистiв.
"Пiсля капiтального ремонту вул. Пекарської на цьому перехрестi з'явились велосмуги, а отже виникло питання, як тут безпечно органiзувати рух для велосипедистiв. Вирiшити це питання дозволить свiтлофорне регулювання. Найближчим часом буде змонтовано велостiйку з кнопкою виклику велосипедної фази. Ввiмкнення зеленого сигналу для велосипедистiв дозволить безконфлiктно проїхати це перехрестя", - пояснив заступник директора ЛКП "Львiвавтодор" з безпеки дорожнього руху Роман Кiндер.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, свiтлофорний об'єкт на вул. Пекарськiй - Тершаковцiв пiдключений до автоматизованої системи керування дорожнiм рухом, що дозволяє цiлодобово в режимi реального часу стежити за його роботою, оперативно реагувати на аварiйнi ситуацiї, дистанцiйно переналаштовувати.
ЛКП "Львiвавтодор" обслуговує 167 свiтлофорних об'єктiв, а це - понад 2 тис. свiтлофорiв.

Прочитано 102 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: