ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 16 травня 2024 10:00

У Києвi зросте кiлькiсть об'єктiв природно-заповiдного фонду

У Київськiй мiськiй радi iнiцiювали проєкт, спрямований на збереження та збiльшення об'єктiв природно-заповiдного фонду.

Як зазначили у Київрадi, тимчасова контрольна комiсiя з питань перевiрки дотримання вимог природоохоронного законодавства на об'єктах природно-заповiдного фонду мiста Києва запропонувала низку органiзацiйно-правових заходiв щодо розгляду мiською владою вiдповiдних клопотань про створення природоохоронних зон.
У Київрадi наголосили, що мiська влада несе вiдповiдальнiсть за збереження рiзноманiття київського ландшафту. Оголошення територiй та об'єктiв природно-заповiдного фонду пам'ятками мiсцевого значення є важливим кроком для досягнення цiєї мети. Мiсто працює над удосконаленням застарiлих процедур i впровадженням механiзму для швидкого надання зеленим зонам вiдповiдного природоохоронного статусу. Мiська влада зацiкавлена в тому, щоб Київ i надалi лишався зеленою столицею Європи.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, заплановано невiдкладно оформити охороннi зобов'язання щодо охорони територiй та об'єктiв природно-заповiдного фонду мiсцевого значення у столицi.

Прочитано 116 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: