ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 12 лютого 2024 12:00

"Київмiськбуд" перезапустить будiвництво об'єктiв чергами

Наглядова рада ПрАТ "ХК "Київмiськбуд"" призначила на посаду голови правлiння - президента компанiї Василя Олiйника, повiдомляє пресслужба компанiї.

Василь Олiйник у будiвельний галузi працює 43 роки, має великий досвiд як будiвельник i управлiнець. Пройшов шлях вiд слюсаря й бетоняра до директора ТОВ "Столичнi будтехнологiї" та генерального директора великого генпiдрядного пiдприємства ТОВ "Спецбуд-монолiт". Цими пiдприємствами збудовано понад 1 млн. кв. м житла та 244 тис. кв. м адмiнiстративних та комерцiйних споруд у Києвi, повiдомляє Property Times.
Олiйник народився у м. Полонне Хмельницької областi. Професiю будiвельника здобув у Кам'янець-Подiльському будiвельному технiкумi та Київському iнженерно-будiвельному iнститутi.
Трудову дiяльнiсть розпочав на посадi слюсаря та трубоукладальника, потiм працював майстром дiльницi СБМУ "Волиньспецбуд" у Луцьку, виконробом на пiдприємствi "Ротор", iнженером-будiвельником, начальником ремонтно-будiвельної дiльницi Луцького автомобiльного заводу, виконавчим директором ВАТ "Екобуд", начальником вiддiлу капiтального будiвництва ТзОВ "УIФК-Волинь", начальником вiддiлу капiтального будiвництва ВАТ "Українська iнновацiйно-фiнансова компанiя" та на iнших пiдприємствах галузi.
У 2011 р. став директором ТОВ "Столичнi будтехнологiї", а 2018 р. очолив велику генпiдрядну компанiю ТОВ "Спецбуд-монолiт". Iз 24 сiчня призначений на посаду вiце-президента приватного акцiонерного товариства "Холдингова компанiя "Київмiськбуд"" та є членом правлiння компанiї.  
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, на посадi голови правлiння - президента Василь Олiйник першочерговим своїм завданням бачить розробку спiльно з наглядовою радою плану вiдновлення роботи компанiї, перезапуск будiвництва об'єктiв чергами по кiлька комплексiв. Наразi у "Київмiськбуд" на стадiї зведення майже 1,5 млн. кв. м житла - 22 житлових комплекси на понад 100 будинкiв рiзного ступеню готовностi.
Для перезапуску об'єктiв буде залучено кошти державних фiнансових установ та спецiалiзованих компанiй, таких як "Укрфiнжитло" та державнi банки, про що вже тривають переговори.
Iгор Кушнiр пiшов з посади Голови правлiння "Київмiськбуд" в груднi 2023 р.

Прочитано 157 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: