ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 13 березня 2024 10:00

У Києвi встановили "безбар'єрний" свiтлофор

Завершено будiвництво нового свiтлофорного об'єкта на перехрестi вулиць Алiшера Навої - Воскресенськiй, який облаштовано з урахуванням принципiв безбар'єрностi. Це дасть змогу безперешкодно та безпечно перетинати проїжджу частину пiшоходам iз порушеннями зору та маломобiльним групам населення. Про це повiдомляє КП "Центр органiзацiї дорожнього руху".

Зокрема, на цьому об'єктi понижено бордюри, встановлено тактильну плитку i пристрої звукового оповiщення.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, наразi вiн працює в режимi тестування - проводять фiнальнi налаштування. Пiсля проведення встановлених процедур i за сприятливої погоди також нанесуть нову дорожню розмiтку.
"Одним iз основних напрямiв дiяльностi "Центру органiзацiї дорожнього руху" є розбудова свiтлофорної мережi - вiд етапу проєктування до будiвництва вiдповiдних об'єктiв. Майже всi свiтлофори Києва пiдключенi до центрального пункту керування дорожнiм рухом. Ми монiторимо їхню роботу в режимi реального часу та оперативно сповiщаємо жителiв столицi про змiни у свiтлофорному регулюваннi. Наш прiоритет - це безпека та комфорт усiх учасникiв дорожнього руху", - зазначив директор комунального пiдприємства Олександр Мiщенко.

Прочитано 127 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: