ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 13 квітня 2024 10:00

У Києвi побудують громадський комплекс iз центром дозвiлля для дiтей та молодi

Депутати Київської м'iської ради проголосували за вирiшення майнових питань, пов'язаних iз будiвництвом громадського (рекреацiйного) комплексу з центром дозвiлля для дiтей та молодi на вул. Миколи Юнкерова, 71. Рiшення передбачає згоду Київради на пiдготовку до реалiзацiї iнвестицiйного проєкту, зокрема надання дозволу на знесення застарiлої нежитлової будiвлi, розташованої за вказаною адресою. Про це повiдомив Департамент економiки та iнвестицiй КМДА.

Вказана нежитлова будiвля загальною площею 731,80 кв. м є комунальною власнiстю мiста та передана до сфери управлiння Оболонської районної державної адмiнiстрацiї. Споруда закрiплена за КП "Керуюча компанiя з обслуговування житлового фонду Оболонського району м. Києва".
Будiвля перебуває в експлуатацiї з 1962 р. за типовим проєктом кiнотеатру на 400 мiсць. Iз початку 1990-х рр. вона не функцiонує та перебуває у ветхому станi, має пошкодженi iнженернi системи.
У зв'язку з недоцiльнiстю капiтального ремонту через аварiйний стан несучих конструкцiй найефективнiшим є знесення будiвлi та подальше будiвництво нового комплексу.
Разом iз тим знесення об'єкта територiальної громади мiста можливе винятково пiсля визначення переможця iнвестицiйного конкурсу, укладення з ним iнвестицiйного договору та вiдшкодування iнвестором вартостi об'єкта, що пiдлягає знесенню.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, остаточнi зобов'язання майбутнього iнвестора визначатимуть на етапi формування фiнансово-економiчної моделi проєкту iнвестицiйного конкурсу. В установленому порядку вони будуть винесенi на розгляд та затвердження постiйно дiючої конкурсної комiсiї по залученню iнвесторiв.

Прочитано 196 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: