ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 27 квітня 2024 10:00

У Києвi збiльшать об'єми замiни аварiйних теплових мереж

Комунальне пiдприємство "Київтеплоенерго" в рамках пiдготовки до зими планує замiнити у 2024 р. 55 км аварiйних трубопроводiв, повiдомив заступник голови Київської мiської держадмiнiстрацiї Петро Пантелеєв.

"Ремонт об'єктiв критичної iнфраструктури - один з елементiв змiцнення обороноздатностi столицi. Нагадаємо: минулого року ми замiнили 40 км гостро аварiйних мереж, а цього року плануємо реконструювати 55 км. Це трубопроводи, де сталися численнi аварiйнi ситуацiї в опалювальний перiод", - сказав вiн, повiдомляє "Iнтерфакс-Україна".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, планується, зокрема, замiнити магiстральнi тепломережi на вул. Набережно-Хрещатицькiй та просп. Любомира Гузара, розподiльчi мережi до будинкiв на вул. Нiжинський, Гарматнiй, Борщагiвськiй, Братiв Малaкових, Володимира Сальського, Левандовськiй, Хорива та iн.
За словами Пантелєєва, Київ навiть в умовах воєнного стану продовжує комплексну замiну теплових мереж, зокрема великого дiаметру.
Водночас вiн додав, що в умовах воєнного часу мiсто не має ресурсiв, щоб продовжувати роботу iз замiни мереж у довоєнних обсягах.
"Йде прiоритизацiя проблем, тобто змiнюються саме гостро аварiйнi дiлянки, якi себе погано показали", - пояснив заступник голови КМДА.

Прочитано 159 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: