ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 15 травня 2024 11:00

Київ почав залучати iнвесторiв до реалiзацiї мiських проєктiв

На офiцiйному порталi Києва оприлюднено оголошення про початок трьох конкурсiв iз залучення iнвесторiв до реалiзацiї мiських проєктiв. Йдеться, зокрема, про облаштування зони активних розваг i зони вiдпочинку у Святошинському районi та будiвництво паркiнгу на вулицi Шовковичнiй, 39/1, - в Печерському. Про це повiдомляє Департамент економiки та iнвестицiй КМДА.

Оголошення мiстять iнформацiю про об'єкти iнвестування, замовникiв проєктiв, основнi умови iнвестицiйних конкурсiв, а також умови укладання договорiв з переможцями конкурсiв.
Пакети документiв для участi в iнвестицiйному конкурсi: заявку на участь в iнвестицiйному конкурсi, документи до неї та конкурснi пропозицiї - має подавати робочiй групi в Департамент економiки та iнвестицiй особа, яка виявила намiр взяти участь в iнвестицiйному конкурсi, або уповноважена особа.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, Департамент економiки та iнвестицiй КМДА наголошує на необхiдностi уважно ознайомитись з умовами оголошених конкурсiв. Прийом пакету документiв триває протягом 30 днiв iз дня оголошення iнвестицiйного конкурсу. Строк його проведення починається з дня, наступного за днем оприлюднення вiдповiдного оголошення.
Розкриття конвертiв з конкурсними пропозицiями учасникiв та визначення переможцiв вiдбудеться пiд час засiдання постiйно дiючої комiсiї по залученню iнвесторiв до реалiзацiї мiських проєктiв.

Прочитано 104 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: