ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 20 квітня 2023 09:00

Київ - Зальцбург. Разом до перемоги!

Ось такий прекрасний вид з вікна можуть спостерігати всі працівники компанії MACO на підприємстві, що розташовано в м. Зальцбург в Австрії, а також всі, хто просто проїздить вдовж Альпенстрассе.

Для нас - всієї дружної команди МАСО в Україні це не просто красиве фото, і навіть не просто дружній жест. Перш за все - це неймовірна підпримка головного офісу нас, як представництва в Україні саме тоді, коли в нашій країні почалася повномасштабна війна. А ще - це надзвичайна впевненість у нашому завтра та наша спільна віра у майбутню невідворотну перемогу!

З першого дня повномасштабного вторгнення прапор України не опускався і гордо майорить поруч з прапором Австрії, Євросоюзу і корпоративним прапором МАСО. Ми цінуємо та безмежно вдячні за Вашу віру, підтримку та будь-яку поміч, яку ми отримуємо. Це все безперечно наближає перемогу добра над темрявою, і нашу з вами перемогу!

І ще декілька слів на додаток.

Про висновки за час війни

По-перше, ми потужна команда, яка дуже оперативно згуртовується, гнучка та динамічна, нами була проявлена максимальна єдність. Наша команда не припиняла працювати в Україні. Віримо, що це додає сили та впевненості усім.

З початком війни для керівництва компанії пріоритетним рішенням було підтримати кожного працівника і створити умови, аби всі були забезпечені, мали щомісячний дохід і фінансову подушку.

Наша спільна мета — Перемога, ми робимо для цього все можливе. Тому зараз особливо відчувається незламний командний дух. Це загартовує та обʼєднує. І ми будемо докладати будь-яких зусиль, щоб віконний і дверний ринок України був забезпечений якісною фурнітурою.

З вірою у нашу Перемогу та найкращими побажаннями, компанія МАСО в Україні.

Прочитано 10161 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: