ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 26 січня 2024 11:00

У Тростянцi обговорили вiдновлення головної площi

23 сiчня в Тростянцi на Сумщинi вiдбулася зустрiч з власниками нерухомого майна, яке розташоване у зруйнованих чи пошкоджених будинках на територiї площi 40-ї Армiї.

Площа - це один з головних публiчних просторiв громади, що використовується i як транспортний вузол, i як центр комерцiйної дiяльностi. Мiсто було окуповано у перший день вiйни та зазнало значних руйнувань. Зокрема, постраждала площа та прилеглi до неї будинки з комерцiйними примiщеннями.
Серед учасникiв зустрiчi - близько 20 мiсцевих пiдприємцiв. А також начальник вiддiлу проєктiв вiдновлення соцiальної iнфраструктури Служби вiдновлення у Сумськiй областi Сергiй Краснiков, заступник Тростянецького мiського голови Максим Синявiн та головний архiтектор проєкту ТОВ "Сумський iнститут архiтектурного планування" Наталiя Iванцова.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, власникам-пiдприємцям продемонстрували можливi проєктнi рiшення з вiдновлення площi з прилеглими об'єктами iнфраструктури з урахуванням вже iснуючої забудови, меж земельних дiлянок, протипожежних заходiв та будiвельних норм. Озвучили питання щодо функцiонального призначення та планувань примiщень. Також врахували бiльшiсть зауважень. Зокрема, чи буде майбутня площа привабливою для вiдпочинку, умови для економiчної активностi мiстян i туристiв. Проєктанти запропонували пiдприємцям надати свої пропозицiї протягом наступного тижня.
Початок будiвельний робiт заплановано на травень.

Прочитано 155 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: