ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 17 лютого 2024 11:00

У багатоквартирному будинку в Тростянцi змонтованi металопластиковi конструкцiї

У п'ятиповерхiвцi на вулицi Благовiщенськiй, 53, у Тростянцi на Сумщинi завершили встановлення нових вiкон та балконних металопластикових блокiв. У березнi 2022 р. росiйськi вiйськовi пiд час виходу з мiста обстрiляли будiвлю - пожежу не вдалося погасити, всi квартири згорiли.

Капiтальний ремонт будинку розпочали у вереснi минулого року.
Наразi будiвельники займаються електромонтажними роботами та встановленням мiжкiмнатних перегородок. На черзi - монтаж комунiкацiй водопостачання та каналiзацiї з пiдведенням мереж до квартир та внутрiшнi штукатурнi роботи.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, пiд час технiчного обстеження пiдвального примiщення були виявленi мiсця пiдтоплення, якi з'явилися внаслiдок пiдвищення рiвня грунтових вод. Тож розробляється проєктне рiшення i за сприятливих погодних умов розпочнеться ремонт пiдвалу. Мешканцi будинку зможуть використовувати його як найпростiше укриття.
За проєктом заплановано вiдновлення перекриттiв, утеплення фасаду та ремонт покрiвлi, внутрiшнє оздоблення квартир та коридорiв загального користування. Повнiстю вiдновлять мережi електроживлення, водопостачання i каналiзацiї.

Прочитано 227 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: