ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 17 лютого 2024 12:00

У Львовi не збудують склад та адмiнбудiвлю

Управлiння архiтектури та урбанiстики Львiвської мiської ради вiдмовило у видачi мiстобудiвних умов та обмежень для будiвництва складу на вулицi професора Ковалика та адмiнiстративної будiвлi на вулицi Джерельнiй у Львовi.

Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, про причини вiдмови розповiли пiд час засiдання виконавчого комiтету Львiвської мiської ради.
"Вiдмовили у будiвництвi складу зi знесенням будiвлi прохiдної на вулицi професора Ковалика, 12Б, у Львовi. Тут є невiдповiднiсть мiстобудiвнiй документацiї, а також заявнику потрiбно пройти мiстобудiвну раду. Також готуємо вiдмову у наданнi мiстобудiвних умов та обмежень на нове будiвництво адмiнiстративної будiвлi з вбудованими комерцiйними примiщеннями на першому поверсi та пiдземним паркiнгом на вулицi Джерельнiй, 45, у Львовi. Цей проєкт проходив попередньо мiстобудiвну раду, на якiй отримав ряд зауважень. Заявники їх виправили, але не подали ще новий варiант. Тобто зараз їм даємо вiдмову, а згодом вони можуть винести мiстобудiвнi намiри повторно", - розповiли в управлiннi архiтектури та урбанiстики Львiвської мiської ради.

Прочитано 209 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: