ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 01 березня 2024 14:00

У пошкодженому будинку у Сергiївцi розпочали сантехнiчнi роботи

У Сергiївцi вiдбудовують житловий будинок, зруйнований внаслiдок ракетного удару по Одеськiй областi. Трагедiя сталася 1 липня 2022 р., коли росiяни випустили три ракети типу Х-22. Одна з них влучила у дев'ятиповерховий будинок у Сергiївцi. Тодi був повнiстю знищений перший пiд'їзд будiвлi, а iншi два пiд'їзди були частково пошкодженi. Мешканцi пiд'їзду з першого по четвертий поверхи загинули. Загалом 106 квартир зруйновано чи пошкоджено.

Зараз виконують роботи з капiтального ремонту будiвлi. Наразi розпочато сантехнiчнi роботи, прокладають зовнiшню мережу електроживлення. Також продовжують демонтаж старої штукатурки, труб, дверей, освiтлювальних приладiв, розбирають пiдлогу та прибирають смiття. Влаштовують мiжкiмнатнi перегородки та стiни.
Вiдповiдно до проєкту, передбачена комплексна вiдбудова будiвлi з виконанням зовнiшнього та внутрiшнього оздоблення, влаштуванням всiх основних iнженерних комунiкацiй та їх пiдключенням до мережi.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, згiдно з погодженим календарним графiком робiт, термiн завершення вiдбудови - не пiзнiше листопада.

Прочитано 144 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: