ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 19 березня 2024 13:00

У Львовi демонтують ринок

На вулицi Миколайчука у Львовi демонтують ринок. Тут вже розiбрали 6 кiоскiв. Також триває демонтаж цегляних споруд. Загалом у межах майбутньої реконструкцiї вулицi Миколайчука мають демонтувати близько 60 павiльйонiв.

За даними комунального пiдприємства "Адмiнiстративно-технiчне управлiння", 6 тимчасових споруд на вулицi Миколайчука розiбрали самi пiдприємцi. У мерiї дякують власникам МАФiв за свiдому позицiю.
"Тимчасовi споруди опинились фактично на планованiй дорозi i частково на проєктованiй трамвайнiй колiї. Тож було ухвалено рiшення про їхнiй демонтаж. I пiдприємцi ринку пiшли мiсту назустрiч. Попри те, що ринок заберуть, робочi мiсця буде збережено. Їх перенесуть на iншу локацiю. Там вони матимуть сучаснiший та охайнiший вигляд", - пояснили в департаментi мiстобудування Львiвської мiської ради.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, мiсто планує реконструювати вул. Миколайчука. Йдеться про краще сполучення з лiкарнями та реабiлiтацiйним центром Unbroken, де проходять лiкування i реабiлiтацiю воїни. Проєкт передбачає реконструкцiю дороги iз прокладенням трамвайної колiї, щоб з'єднати центральну частину мiста з Шевченкiвським районом. Проєкт реконструкцiї розробляє КП "Iнститут просторового розвитку".

Прочитано 104 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: