ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 09 квітня 2024 16:00

У Харковi видають кредити на житло, попри постiйнi обстрiли

Третiй рiк триває повномасштабне вторгнення росiйських агресорiв на українську землю. Але i в цей час життя триває: в Українi народжуються дiти, створюються новi сiм'ї. Тож навiть у нинiшнiх умовах потрiбно допомагати i пiдтримувати людей. Iнакше бути не може, адже для повноцiнного життя сiм'ї забезпечення житлом є одним з найважливiших факторiв.

У цьому переконанi в Харковi, де регiональне вiддiлення Держмолодьжитла не зупиняє роботу, незважаючи на постiйнi атаки на мiсто з-за росiйського "порєбрiка", регулярнi обстрiли, вiдсутнiсть електроенергiї i умов для нормальної дiяльностi.
Протягом першого кварталу iз загального фонду бюджету Харкiвської мiської територiальної громади Харкiвське регiональне вiддiлення отримало 12,55 млн. грн. Завдяки надходженню цих коштiв пiльговi кредити отримали 10 родин: п'ятьом сiм'ям харкiв'ян наданi молодiжнi кредити, три отримали iпотеку як учасники бойових дiй. Серед отримувачiв житлових кредитiв - по однiй сiм'ї працiвникiв бюджетної сфери i внутрiшньо перемiщених осiб.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, показовим для всiх регiонiв України є той факт, що навiть у воєнний час харкiвська мiська влада продовжує спiвпрацю з вiддiленням Держмолодьжитла заради надання можливостi для молодих сiмей i одиноких молодих громадян, учасникiв бойових дiй, ВПО, бюджетникiв придбати власне житло на пiльгових умовах.

Прочитано 154 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: