ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 15 квітня 2024 13:00

В "єОселi" вже 37 забудовникiв

Станом на сьогоднi у програмi державного iпотечного кредитування "єОселя" акредитовано 37 забудовникiв - в їхнiх об'єктах громадяни можуть придбати квартири на етапi будiвництва. Водночас з початку цього року вже понад 2,5 тис. родин придбали житло завдяки програмi "єОселя". Про це голова правлiння "Укрфiнжитла" Євген Мецгер розповiв пiд час форму Recovery Construction Forum Ukraine, присвяченому вiдбудовi України.

Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, голова правлiння "Урфiнжитла" взяв участь у дискусiйнiй панелi "Державнi програми пiдтримки та транспарентнiсть вiдбудови України", в рамках якої учасники обговорили наявнi проблеми, шляхи та перспективи вiдновлення України. Вiдтак Євген Мецгер розповiв, яку роль у вiдбудовi держави грає дiджиталiзована програма iпотечного кредитування "єОселя".
"Загалом вже 37 будiвельникiв прийняли прозорi правила гри "єОселi" та працюють у програмi. Сьогоднi маємо 81 акредитований будинок для купiвлi квартир, що будуються, але ми прагнемо, щоб цих будинкiв ставало не десятки, а сотнi. Щоб люди могли не просто придбати житло, а щоб це житло було першого продажу, щоб людина усвiдомлювала, що вона перший власник, воно належить тiльки її родинi, i бiльше нiкому. Окрiм того, це величезна пiдтримка нашої економiки, внесок у вiдновлення держави. Тому ми запустили в будiвництво майже мiльярд гривень. i кожний наступний крок компанiї рухає нас в сторону первинки", - пiдкреслив Євген Мецгер.

Прочитано 224 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: