ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 14 квітня 2024 11:00

На магiстральному водогонi "Хортиця" збудували 6 насосних станцiй

Завершили улаштування трубопроводу на дiлянцi водогону "Хортиця" (ДВС 2) Томакiвка - Марганець. Його довжина - 77,9 км. Збудували 6 насосних станцiй, на кожнiй встановили по 4 насоси - 2 основних та 2 резервних. Крiм того, пiд'єднали водогiн до фiльтрувальної станцiї.

Наразi продовжуються роботи з доброустрою територiй на насосних станцiях та у тих населених пунктах, де велись роботи з прокладання трубопроводу. Змонтували труби у траншеях на глибинi близько 2,5 м. Землянi роботи завершено, розпочали вiдновлювати дорожнє покриття на вулицях Зеленiй та Ювiлейнiй у селi Володимирiвка.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, будiвництво магiстрального водогону - один iз ключових проєктiв Агентства вiдновлення. Наразi будiвельнi роботи на завершальному етапi - труби змонтовано, насоси пiд'єднано. Загальна протяжнiсть водогону - 145 км. Дiлянка "Хортиця" (ДВС 2) Томакiвка - Марганець забезпечуватиме водою другу ланку водогону Марганець - Нiкополь - Покров. На будiвництвi дiлянки залучено 318 робiтникiв та 176 одиниць технiки.

Прочитано 210 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: