ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 26 березня 2024 16:00

Тернопiльске ОСББ оштрафували за самовiльне та незаконне обрiзання дерев

Тернопiльська мiська рада спiльно з Державною екологiчною iнспекцiєю в Тернопiльськiй областi вжили заходiв щодо притягнення до вiдповiдальностi винних за несанкцiоноване видалення та пошкодження дерев, що на бульв. Дмитра Вишневецького, 7.

Так, Державною екологiчною iнспекцiєю в Тернопiльськiй областi притягнуто до адмiнiстративної вiдповiдальностi голову правлiння ОСББ "Вишневецького 7" згiдно зi ст. 153 КУпАП - знищення або пошкодження зелених насаджень або iнших об'єктiв озеленення в межах населених пунктiв та за їх межами, що не вiднесенi до лiсового фонду. Розмiр шкоди, завданої порушенням природоохоронного законодавства, становить 21515 грн.
За фактом виявлених порушень також Тернопiльська мiська рада спрямувала звернення до Державної екологiчної iнспекцiї в Тернопiльськiй областi щодо виконання повноважень, визначених ст. 20-2 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища", шляхом вжиття заходiв досудового врегулювання спорiв або звернення до суду для стягнення збиткiв до бюджету.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, разом з тим iнспектори управлiння мунiципальної iнспекцiї мiської ради оформили адмiнiстративнi матерiали за порушення правил благоустрою Тернопiльської мiської територiальної громади згiдно ст. 152 КУпАП, якi скерованi для розгляду до адмiнiстративної комiсiї.
Голову правлiння ОСББ "Вишневецького 7" зобов'язано здiйснити компенсацiйну висадку зелених насаджень на визначенiй територiї, яку вже розпочато.

Прочитано 501 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: