ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 09 серпня 2023 10:20

Прихована водостічна система Siba Modern. Відео

Як стало відомо Будівельному порталу ProfiDom.com.ua, на ринку України представлена прихована водостічна система Siba Modern

За інформацією ProfiDom.com.ua, сучасна система прихованих жолобів Siba Modern - це рішення, призначене для використання в будівлях, де жолоб інтегрований в корпус будівлі, естетично поєднуючи безпрофільний дах з фасадом.

Перевагою прихованої водостічної системи Siba Modern є те, що вона дозволяє безпечно приховувати водосточні труби всередині фасаду, а єдиним видимим елементом всієї системи є маскуючий каркас. Наявність маскувального покриття в різних варіантах оздоблення матовими та атласними органічними покриттями, а також у найбільш популярних кольорах, антрацитовому, графітовому та чорному, дозволяє системі ідеально підібрати колір та тип покрівельних покриттів, як сталевих, так і бетонних або керамічних.

Маскуючий каркас, підтриманий на спеціальній основі по всій довжині, гарантує підвищений опір силам всмоктування вітру та жорсткість всієї системи. При необхідності можна розібрати кришку та інші елементи системи, не впливаючи на функціональність всієї системи.

 

 

 

Прочитано 4019 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: