ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 07 лютого 2024 15:00

У 19 будинках Днiпра замiненi всi пошкодженi вiкна та дверi

У Днiпрi в усiх 19 будинках ОСББ/ЖБК, якi постраждали через ворожий ракетний обстрiл 29 грудня 2023 р., на мiсцi вибитих вiкон та дверей встановили новi. Йдеться про бiльше нiж 1300 одиниць. 

У шiстнадцятиповерхiвцi на два пiд'їзди за адресою: вул. Алана Шепарда, 9 (ОСББ "Суворовський"), теж закiнчили роботи. У будинку встановили 97 вiкон та 77 дверей на поверхах, зокрема й технiчних.
"Велика подяка мiськiй владi за усю ту допомогу, яку отримали. Одразу, коли все сталося, у департаменту з питань самоорганiзацiї населення нам надали плiвку, аби закрити отвори вiд вибитих вiкон та дверей. Дверi на поверхах були старi дерев'янi. Вони вилетiли разом з лутками. Потiм оперативно приїхали, зробили нам замiри i через тиждень уже встановили новенькi вiкна та дверi. Вони дуже якiснi - з 70-м профiлем та двокамерним склопакетом. Мешканцi дуже радi, що так все швидко й злагоджено зробили. Усе - цiлком безкоштовно. Така допомога - цiнна!" - пiдкреслив виконавчий директор ОСББ "Суворовський" Олег Браславець.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, перевiрив якiсть виконання робiт директор департаменту з питань самоорганiзацiї населення Днiпровської мiської ради Святослав Ткаченко.
"Перевiрив, як все зробили у цьому будинку ОСББ. Виконаним цiлком задоволений. Якiстю задоволенi i мешканцi, а це головне. Вiд виробника на новi встановленi вiкна i дверi розповсюджується гарантiя - 36 мiсяцiв. Загалом в усiх 19 будинках ОСББ та ЖБК, якi постраждали через ракетний обстрiл 29 грудня 2023 р., на мiсцi вибитих вiкон та дверей встановили новi. Їх понад 1300 одиниць. Роботи для мешканцiв - цiлком безкоштовнi", - сказав Святослав Ткаченко.

Прочитано 115 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: