ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 21 лютого 2024 13:00

У Днiпрi нагородили комунальникiв та енергетикiв, якi лiквiдували наслiдки ракетних обстрiлiв рф

19 лютого у Днiпрi нагородили енергетикiв та комунальникiв рiзних пiдприємств, якi пiсля нещодавнiх росiйських атак доклали максимум зусиль, аби швидко повернути в домiвки людей тепло, воду та свiтло. Вiдзнаки вiд мiста та областi отримали понад три десятки електромонтерiв, ремонтникiв, слюсарiв та iнших фахiвцiв.

"Цi нагороди, мабуть, найменше, що ми можемо зробити для цих людей. Це дiйсно герої. Люди, що тримають наш тил. Тi, хто дозволяє у буквальному сенсi мiльйонам людей жити пiд час повномасштабної вiйни у комфортних умовах. Тож дякую всiм причетним - усiм, кого ми нагородили i кого не нагороджували. Низький уклiн", - наголосив мер Днiпра Борис Фiлатов.
Зi свого боку, керiвник ДнiпроОВА Сергiй Лисак назвав роботу енергетикiв i комунальникiв прикладом єднання у тяжкий час вiйни: "Ви є прикладом незламностi нашого мiцного тилу, прикладом єднання в тяжкий перiод часу. Хотiв би ще раз вiд себе особисто подякувати за ту роботу, що ви зробили".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, серед тих, хто отримав нагороди, - представники трудової династiї слюсарiв у мiському КП "Коменергосервiс" Вiталiй та Дмитро Томазови. Як i багатьом iншим комунальникам та енергетикам, минулого тижня їм доводилося працювати фактично цiлодобово.
"Хвилювалися дуже. Але коли подзвонили - вийшли на роботу. Бо це потрiбно - допомагати людям, аби вони були з теплом. Затримуватися - це не обговорюється. Сказали "треба", тож ми залишаємося, бо чудово розумiємо важливiсть того, що робимо. Пiдприємство нам допомагає - забезпечує всiм, що треба", - кажуть слюсарi.
Як вiдомо, пiсля нiчної атаки росiян уночi проти 13 лютого, коли пошкодило ТЕС, без тепла у Днiпрi залишилися близько 240 будинкiв. Водопостачання людям повернули у першу добу пiсля удару. Ще протягом кiлькох днiв в оселi поступово повернули й опалення.

Прочитано 97 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: