ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 12 квітня 2024 11:00

У Днiпрi зменшують навантаження на енергосистему

У Днiпрi продовжують виконувати роботи з утримання мереж зовнiшнього освiтлення. Сьогоднi робота кипить по проспекту Лесi Українки.

На цiй дiлянцi для комфорту водiїв та пiшоходiв працiвники КП "Мiськсвiтло" замiнюють лампи, проводять ревiзiю та профiлактичнi огляди шаф зовнiшнього освiтлення, свiтильникiв тощо.
"Працюємо цiлодобово, щоб утримувати мережi вуличного освiтлення у належному робочому станi. Уже замiнили одну лампу. На це знадобилось до 15 хвилин. По проспекту є мiсця, де неправильно припаркованi авто, i ми не можемо дiстатися до свiтильника й перевiрити його робочий стан. Прошу мiстян паркуватися за правилами, щоб ми виконували свою роботу у повному обсязi", - розповiв Андрiй Алєксєєв, начальник експлуатацiйно-технiчного району №2 КП "Мiськсвiтло" Днiпровської мiськради.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, усього у Днiпрi торiк замiнили 8562 лампи та 126 опор.
"Цьогорiч КП "Мiськсвiтло" планує продовжувати роботи iз встановлення свiтлодiодних свiтильникiв, якi менше навантажують енергосистему. Встановлено 1221 свiтильник (з них 908 свiтлодiодних), змонтовано близько 32 км сучасного самонесного iзольованого проводу та 253 новi опори", - наголосив Андрiй Алєксєєв.
Вiд початку року уже провели роботи на 90 об'єктах: по вул. Мелiтопольськiй, Салтiвськiй, Поштовiй, Балтiйськiй, Тернопiльськiй та пров. Лiсозаводському. Також не оминули подвiр'я вулиць Орлiвської, Енергетичної, Незалежностi, Будiвельникiв тощо.

Прочитано 108 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: