ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 12 квітня 2024 14:00

Харкiв працює над перезапуском системи енергопостачання

Профiльнi служби працюють над перезапуском системи електропостачання в Харковi. Про це повiдомив мiський голова Iгор Терехов.

За його словами, 11 квiтня ворог завдав серйозних ударiв по енергетичнiй iнфраструктурi мiста. Через перебої в електропостачаннi тимчасово зупинили рух потягiв метрополiтену. Водночас у Харковi вдалося запустити певнi маршрути трамваїв i тролейбусiв. Також мiстом курсують мунiципальнi автобуси.
"Сьогоднi були дуже серйознi пошкодження енергетичної системи, яка заживлює Харкiв. Тому зараз нашi комунальнi пiдприємства разом з енергетиками працюють над перезапуском системи електропостачання. Це не говорить про те, що свiтла немає в усьому мiстi. Але є труднощi. Для сталого енергозабезпечення всього мiста критично не вистачає напруги в мережах", - розповiв iгор Терехов.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, також вiн зазначив, що внаслiдок ворожих атак було пошкоджено житловий фонд. Зараз комунальнi служби працюють над усуненням наслiдкiв обстрiлiв, зокрема, закривають контури та обстежують дахи на наявнiсть пошкоджень.
Крiм того, мер подякував за допомогу, яка в цi днi надходить до Харкова з iнших мiст України.
"Зокрема, сьогоднi отримали допомогу вiд Закарпаття. I я дуже вдячний за цю пiдтримку. Всi мiста, всi областi об'єднались, щоб допомогти нам у цi скрутнi часи", - зазначив Iгор Терехов.

Прочитано 124 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: