ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 29 листопада 2019 13:45

ТОП порад дизайнера: як створити сучасний інтер’єр кухні

Кожна господиня мріє про простору та функціональну кухню. Щоб це місце відповідало всім вашим вимогам та побажанням, варто ретельно продумати інтер’єр кухні. Завдяки правильно підібраним меблям та кольоровим рішенням, приміщення можна зробити максимально затишним і теплим.

Ми підготували добірку кращих дизайнерських порад, які допоможуть створити для вашої кухні такий дизайн-проєкт, що задовольнить усі ваші найвибагливіші бажання.

Планування приміщення

Ретельно подумайте спосіб розміщення кухонних меблів. Головне — зручність для вас та членів вашої родини. Відійдіть від стереотипів, і не оформлюйте кухонний острів, якщо він вам не потрібний. Якщо ви не звикли до кутової робочої поверхні, вибирайте інші варіанти. Давно мріяли про мийку біля вікна? Сміливо втілюйте в життя свою мрію!

Часом знайти оптимальну конфігурацію допомагають особливості приміщення: наявні ніші, несучі колони, еркери.

Колір та світло

Для дизайну кухні краще обирати природні кольори, які сподобаються кожному члену вашої родини. Надайте перевагу теплим відтінкам, які покращують апетит, налаштовують на та позитивний лад.

Правильне світло — одна з найважливіших складових грамотного дизайну кухні. Крім загального освітлення, необхідно подбати про робоче — над стільницею. Якщо обідній стіл розташовується в тому ж приміщенні, знадобиться також зональне світло над ним.

Вибір матеріалів

Ринок невпинно розвивається, з’являються нові матеріали, нові практичні рішення. Ознайомтеся з актуальними стилями та трендами дизайну: це розширить ваш вибір і надасть можливість зробити інтер’єр кухні більш сучасним. Можливо, вам захочеться металеву стільницю, чи бетонний фартух. А може, вам припаде до душі комбінація штучного каменю і скла? Не лінуйтеся вивчити популярні прийоми оформлення кухні, вибирайте те, що підходить саме вам.

Побутова техніка

Сучасна кухня повинна бути укомплектована якісною побутовою технікою. Продумайте, як максимально органічно вписати техніку в меблевий гарнітур. Подумайте, щоб для вашої кухні дизайн-проект враховував правила трикутника — розміщення плити, мийки й холодильника. Обов’язково подбайте про витяжку, яка дозволить максимально провітрювати приміщення під час приготування їжі та збереже поверхні стін і меблів від жирного нальоту й кіптяви.

Дрібниці

Дрібниці задають стиль, або, навпаки, зводять нанівець усі зусилля під час створення ідеального інтер’єру кухні. Тому вашої уваги заслуговує все: фурнітура, розташування вимикачів і розеток, дозатори для миючих засобів, змішувачі, щіточки й губки, організація зберігання в ящиках. Чим детальніше продумана обстановка, тим комфортнішим буде перебування на кухні.

 

Більш докладно про інтер’єр кухні узнавайте на rbk-kronos.lviv.ua 

Прочитано 1804 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: