ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 13 квітня 2024 12:00

Чернiвецькi дороги приводять до ладу пiсля зими

Роботи з експлуатацiйного утримання мережi дорiг Чернiвецької областi повиннi забезпечувати проїзд, аби жоден вантаж вiйськового, або гуманiтарного призначення не зупинявся.

На основних транспортних маршрутах Буковини працюють дорожнi бригади. Вони лiквiдовують ямковiсть та ремонтують засоби органiзацiї дорожнього руху: вiдбiйники, дорожнi знаки. Також вживають заходи для запобiгання застою води на автошляхах. Аби у майбутньому уникнути проблем iз дорожнiм покриттям, пiдрядник вже тепер виконує комплекснi роботи з очищення водоскидiв, водовiдвiдних лоткiв та труб вiд наносiв. Завдяки цьому вода не накопичується на дорозi, а вiдводиться у спецiальне мiсце.
На дорогах М-19 Доманове - Ковель - Чернiвцi - Тереблече, Н-10 Стрий - Iвано-Франкiвськ - Чернiвцi - Мамалига, Н-03 Житомир - Чернiвцi, Т-26-08 Сторожинець - КПП "Красноїльськ", Т-26-04 Чернiвцi - Герца - КПП "Дякiвцi" шляховики прибирають смiття. Вже вивезли тонни непотребу.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, роботи з покращення санiтарного стану проводяться на основних логiстичних маршрутах.
Пiсля зими також впорядковують гравiйнi дороги та узбiччя. Працiвники ДП "Чернiвецький облавтодор" профiлюють узбiччя та гравiйнi автошляхи грейдерами. Вирiвнюють поверхнi та виправляють поздовжнi i поперечнi профiлi.
Пiд час проведення ремонтних робiт на дорогах рух транспорту не зупиняється.

Прочитано 205 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: