ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 14 квітня 2024 10:00

На мiжнародних дорогах Житомирщини розпочато ремонт вибоїн

На ключових маршрутах Житомирської областi - дорогах мiжнародного значення: М-06 Київ - Чоп (поблизу села Улашанiвка) та М-21 Виступовичi - Житомир - Могилiв-Подiльський (неподалiк мiста Овруч) - працює три бригади пiдрядних органiзацiй. Задiяно 9 одиниць дорожньої технiки. Роботи проводяться в режимi критичної економiї державних коштiв, адже всi надходження до Дорожнього фонду спрямованi на обороноздатнiсть країни. Наразi ремонтують дороги за рахунок залишкiв надходжень за минулi перiоди.

Проводять лiквiдацiю окремих вибоїн там, де це можливо. У мiсцях, де фiксується руйнування покриття на певнiй дiлянцi, фрезерують її та влаштовують гарячу асфальтобетонну сумiш суцiльною картою.
Аварiйний ямковий ремонт не є альтернативою капiтальному, це тимчасовий захiд для забезпечення безпечного проїзду транспорту та блокування подальшого руйнування шарiв дорожнього одягу.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на час воєнного стану на дорогах державного значення Служба вiдновлення не проводить капiтальних ремонтiв. В межах експлуатацiйного утримання виконується лише мiнiмальний комплекс робiт для забезпечення проїзду транспорту i лише тих шляхiв, що вiдiграють важливу роль для транспортування необхiдних вантажiв для оборони та життєдiяльностi промисловостi.

Прочитано 166 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: