ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 14 квітня 2024 12:00

У Львовi вiдремонтували дуже погане дорожнє покриття

На частинi вул. Словацького - вiд вул. Крушельницької до вул. Дорошенка - лiквiдували просiдання i ями на дорожньому полотнi та облаштували велосмугу. Як пояснили у Галицькiй районнiй адмiнiстрацiї, за рекомендацiями Львiвської асоцiацiї велосипедистiв велосмугу площею 80 кв. м вистелено "римським каменем".

"Дорожнє покриття на вул. Словацького було у дуже поганому станi. Тут були значнi просiдання i ями, а також викривлення мозаїки. Вiдтак ми провели поточний ремонт i лiквiдували всi просiдання, а також облаштували велосмугу. Велосмуга на вул. Словацького була передбачена в перспективнiй схемi велосипедної мережi нашого мiста. Тому, щоб двiчi не проводити дорожнiх робiт на цiй локацiї, було вирiшено облаштувати покриття для велосмуги в комплексi з поточним ремонтом вулицi. Отож, пiдрядна органiзацiя вiдремонтувала 320 кв. к покриття, з яких 240 кв. м викладено мозаїкою, а 80 кв. м - "римським каменем". "Римським каменем" викладено велосмугу за рекомендацiєю Львiвської асоцiацiї велосипедистiв. А демонтовану брукiвку, яка була на мiсцi, де поклали "римський камiнь", ми облiкували i передали на зберiгання в ЛКП "ШРП Галицького району". Її можна буде повторно використовувати при мощеннi дорiг у центральнiй частинi мiста", - розповiли у Галицькiй районнiй адмiнiстрацiї.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, ця частина вул. Словацького ще залишатиметься закритою для проїзду транспорту. Як пояснюють у районнiй адмiнiстрацiї, необхiдно, щоб вiдремонтована дiлянка кiлька днiв вистоялася без навантаження транспорту.

Прочитано 129 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: