ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 14 березня 2024 11:00

В багатоквартирному будинку в Тростянцi монтують вiкна та балконнi блоки

На вулицi Нескучанськiй, 9, в Тростянцi на Сумщинi продовжується вiдновленя багатоквартирного житлового будинку. Близько 30 сiмей чекають на повернення в свої домiвки.

Наразi монтують вiкна та балконнi блоки, влаштовують внутрiшнi перегородки, наносять штукатурку в квартирах та сходових клiтинах. На сьогоднi будiвельники вже виконали роботи з утеплення горища та влаштування металопластикового залiзобетонного перекриття.Надалi планують укладання стяжки та гiдроiзоляцiйного шару покриття покрiвлi. Пiдсилять пошкодженi несучi стiни фасаду.
Загалом проєктом передбачено замiну вiкон та дверей, утеплення стiн фасаду, вiдновлення зруйнованого покриття. Пiдрядники також вiдновлять мережi водопостачання та каналiзацiї, електромережi, облаштують доступ до будинку для маломобiльних груп населення.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, Тростянець з перших днiв наступу рф потрапив пiд окупацiю. По всьому мiсту росiйськi вiйськовi облаштували позицiї для обстрiлу сусiдньої Охтирки та навколишнiх сiл, щоденно стягуючи додатковi сили. Вони руйнували будинки, мiськi комунiкацiї - жителi Тростянця тижнями перебували без свiтла, води та газу. За мiсяць поневолення мiсто зазнало значних пошкоджень. В тому числi i п'ятиперхiвка по вулицi Нескучанськiй, 9, яка внаслiдок прямих обстрiлiв росiйськими танками та пожеж була майже вщент зруйнована.
Повне завершення вiдбудови будинкiв заплановано на серпень.

Прочитано 108 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: