ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 15 січня 2024 12:00

Пiд Львовом займаються освiтленням вулиць

У Рясне-Руському освiтили вулицю Данила Галицького. Тут встановили 12 лiхтарiв. Це вже третiй проєкт у громадах Рясне-Руського та Пiдрясного, який реалiзували у спiвпрацi мiж мiстом та мешканцями.

Вулиця Данила Галицького у Рясне-Руському ранiше фактично не була освiтлена у темну пору доби. Через це мешканцi звернулися в офiс громади з проханням вирiшити важливе для них питання не лише комфорту, а й насамперед безпеки дiтей та мiсцевих.
Процес облаштування та пiдключення вуличних лiхтарiв до електропостачання зайняв кiлька тижнiв, розповiдають в офiсi громади у Рясне-Руському, де вже мають досвiд вирiшення схожих питань.
"Львiвське комунальне пiдприємство "Львiвсвiтло" закупило та встановило 12 лiхтарiв, кабелi та решту необхiдних матерiалiв. Роботи частково профiнансували мешканцi", - кажуть в офiсi громади.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, це вже третiй проєкт з освiтлення вулиць у громадах Рясне-Руського та Пiдрясного, реалiзований у спiвпрацi мiж мiстом та мешканцями. Ранiше у такий спосiб вдалося освiтити вулицю Березову, а до того у Пiдрясному спiльними зусиллями вiдремонтували центральну вулицю. Тодi мешканцi скористалися можливостями програми спiвфiнансування.

Прочитано 131 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: