ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 20 березня 2024 18:00

У Днiпрi проведуть курси пiдвищення квалiфiкацiї для голiв правлiння ОСББ/ЖБК

У Днiпрi оголошено набiр на курси пiдвищення квалiфiкацiї для голiв правлiнь ОСББ/ЖБК. Стартуватимуть вони наприкiнцi квiтня - початку травня.

Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, курс буде подiлений на декiлька модулiв. Таке навчання дасть можливiсть головам правлiнь зрозумiти рiзнi питання - юридичнi, бухгалтерськi, щодо експлуатацiї будинку, енергоощадностi, новi тенденцiї в управлiннi багатоквартирним будинком тощо.
"Основна увага буде придiлена змiнам, якi вiдбулися у законi про об'єднання спiввласникiв багатоквартирних будинкiв. У поточнiй дiяльностi теж виникає багато питань. I ми про це знаємо. Серед iншого це i транзитнi труби, робота з боржниками, бухгалтерiя, ремонтнi роботи, порядок проведення дистанцiйних загальних зборiв, змiни до статуту тощо. Усi цi питання роз'яснено. Сподiваємося, слухачi отримають кориснi навички, якi зможуть реалiзувати на рiвнi правлiння. Також запрошуємо на проходження навчання тих, хто лише збирається створити ОСББ. Почнемо вiд самих азiв до ефективних практик", - розповiв пiд час брифiнгу Владислав Макарець, начальник органiзацiйного вiддiлу департаменту з питань самоорганiзацiї населення Днiпровської мiської ради.
Вiн також додав: "Найцiннiше у таких курсах - обмiн досвiдом. Як правило, долучаються вiд 200 до 300 учасникiв. Лекцiї комбiнуватимемо. Це буде як аудиторна робота, онлайн-лекцiї, так i виїзди на об'єкти. Розкажемо, покажемо ремонтнi роботи, якi проводять у рамах мунiципальної програми спiвфiнансування".

Прочитано 100 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: