ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



В русской психбольнице поставили «диагноз» Крокусу, но боятся мести ИГИЛ

В русской психбольнице поставили «диагноз» Крокусу, но боятся мести ИГИЛ

Сегодня в фашистской федерации началась очередная истерика. Как стало известно Строительному порталу ProfiDom.com.ua, престарелый пациент русского дурдома патрушев, а за...

26.03.2024 17:16

Раздел Скандали

Общая картина теракта в Крокусе распалась на два противоречащих друг другу фрагмента

Общая картина теракта в Крокусе распалась на два противоречащих друг другу фрагмента

О теракте в Крокусе за последние дни не говорил только ленивый, но после накопления определенного количества информации, Строительный портал ProfiDom.com.ua...

25.03.2024 13:20

Раздел Скандали

Идиотские выборы, идиотская оппозиция и глобальная война в перспективе

Идиотские выборы, идиотская оппозиция  и глобальная война в перспективе

Все увидели очередную «победу» главного фашиста современности. Строительный портал ProfiDom.com.ua, как и многие аналитики, только утвердился в своем мнении о...

19.03.2024 08:10

Раздел Скандали

Насос для води: вибір, принцип роботи та застосування

Насос для води: вибір, принцип роботи та застосування

Обслуговування автономних систем водопостачання приватних осель та прилеглої території, де відсутні центральні водогони, не обходиться без водяних помп. Це обладнання...

13.03.2024 10:56

Раздел Будівництво

П'ятниця, 22 травня 2020 09:20

Сам собі дизайнер

Міжнародний інститут кольору Pantone назвав трендовим кольором 2020 року «класичний синій». Такий вибір зумовлений настроями суспільства й асоціаціями, які викликають відтінки синього. Це стабільність, упевненість, спокій і умиротворення – усе, що так необхідне людству в динамічну добу ХХІ ст. Крім того, будучи одним із трьох найпоширеніших кольорів у природі, синій не може не бути в тренді, коли модною стає екологічність.

Зрештою, колір, який протягом останніх 100 з гаком років залишається всенародним улюбленцем, є універсальним і легко поєднуваним із іншими відтінками, за що його часто використовують в інтер’єрі. Як послуговуватись синьою палітрою в домашньому дизайні?

Принципи використання синього в інтер’єрі

Як і будь-який колір, синій та його відтінки мають свої фізичні та психологічні характеристики, тобто викликають різне зорове й психологічне сприйняття в людей, що обов’язково потрібно враховувати під час його використання в інтер’єрі:

  • Насамперед треба пам’ятати, що синій належить до холодної палітри, а тому використання його більш доречне у світлих кімнатах, вікна яких виходять на південну, сонячну сторону, де в теплу пору року може бути особливо «спекотно». Синій колір внесе прохолоду та свіжість у кімнату, і вона вже не здаватиметься такою «задушною», як без нього.
  • Водночас глибокі сині тони по-справжньому «розкриваються» в природному освітленні. Тоді він притягує зір, заспокоює і стимулює уяву та розум.
  • На противагу в темних приміщеннях північної сторони, з нестачею природного світла, синій може лише посилити відчуття мінусової температури, а також пригнічувати психологічно. З іншого боку, кобальтовий відтінок кольору матиме виграшний вигляд і створюватиме враження затишної, камерної кімнати.
  • Використовують сині відтінки й для візуального розширення кімнати, адже глибина синього кольору дає змогу візуально віддалити предмети одне від одного.
  • Завдяки використанню світлих синіх тонів теж можна оптично збільшити простір, наприклад, пофарбувавши у блакитний колір стелю в тісному передпокої чи стіни у невеликій кімнаті, вікна якої виходять на північну сторону.

Śnieżka Mattlatex

Варто зауважити, що синя гама відтінків надзвичайно багата на різні тони: темні і світлі, яскраві і бліді, пастельні та насичені, близькі до сірого, зеленого, бузкового тощо. Це, наприклад, такі: волошковий, блакитний, ультрамариновий, індиговий, кобальтовий, сапфіровий, лазуровий, аквамариновий, бірюзовий, морської хвилі, небесний…

Досягти бажаного відтінку синього легко за допомогою матової латексної фарби Śnieżka Mattlatex, яка тонується за системою Śnieżka Color System у 518 кольорів природної палітри. Тож ви напевне зможете вибрати той відтінок синього, про який мрієте і який не знайдете на прилавках магазинів у готовому вигляді.

Śnieżka Mattlatex

Вибираючи фарбу Śnieżka Mattlatex, ви вибираєте екологічність, оскільки виріб внесено до Реєстру екологічно сертифікованої продукції України. Це означає, що товар є безпечним і володіє екологічними перевагами відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 14024. Використовувати фарбу можна на різних типах поверхонь: на стінах і стелях із цементних, цементно-вапняних, цегляних, гіпсових, гіпсокартонних, дерев’яних і деревопохідних матеріалів, а також шпалер, призначених для фарбування. Фарба зручна в користуванні для будь-кого: вона не розбризкується під час нанесення та має відмінну покривну здатність. Водночас застосувавши фарбу для фарбування, Ви зможете очищати покриття стін від забруднення, адже виріб має 2-й клас стійкості до мокрого старання. Для ефективного фарбування й набуття усіх експлуатаційних характеристик потрібно нанести 2 шари фарби.

Синій колір у різних стилях і кімнатах

Śnieżka Mattlatex

Немає інтер’єрного стилю, де б синьому кольору не знайшлося місця. Він справді універсальний і підходить як для класичних стилів, як-от прованс, ретро, кантрі тощо, так і для модерних: хай-тек, лофт, мінімалізм, скандинавський тощо. Крім того, це обов’язковий колір під час створення таких тематичних стилів, як морський (наприклад, у ванні, спальні та дитячій кімнаті) і космічний (для спальні та дитячої).

Вітальня. Через вишуканість і аристократичність синього його використовують у вітальних чи гостьових кімнатах. Крім того, цей колір (а також кобальтовий, сапфіровий тощо) дає змогу розслабитись після важкого дня на роботі, а тому ідеально підходить для кімнат, призначених для відпочинку.

Спальня. Завдяки своєму релаксуючому ефекту синій, особливо блакитний, колір – чудовий варіант для спальні. Він заколисує, наче хвиля, і якщо у вас проблеми зі сном, то, використавши його в спальні, ви можете мати хороші шанси позбутися цієї проблеми.

Ванна. Синій, бірюзовий, аквамариновий кольори для ванної – найкраще рішення, якщо ви хочете по-справжньому розслабитися під час водних процедур і створити невеличкий оазис у себе вдома. До того за його допомогою можна досягти атмосфери чистоти і свіжості.

Кухня. Популярним колірним рішенням сині тони, як-от блакитний, індиговий, є і для кухонь. Не востаннє тому, що цей колір сприяє травленню і знижує апетит.

Дитяча кімната в синіх відтінках – саме те, що потрібно для батьків, у яких гіперактивна й непосидюча дитина. У такій кімнаті дитина вестиме себе спокійніше й буде зосереджена на одній справі, як-от підготовці домашнього завдання.

Робочий кабінет. Синій сприяє зосередженості та роботі мозку, а тому підходить також для робочого кабінету.

Śnieżka Mattlatex

Колір сутінкового неба і гладі води, який, здавалось, мав би бути найбільш відтворюваним серед барв природної палітри, протягом довгих віків вважався рідкісним і дорогоцінним кольором. Здобути його було, як це не парадоксально, не так і просто через непоширеність фарбувальних пігментів синіх відтінків у природі. А оскільки дістати синій барвник було вкрай складно, то колір був не просто на вагу золота, а дорожчим за нього. Звідси й любов до насиченого синього серед королів і знаті. Тож не дивно, що під час згадки одного з його глибоких відтінків до нього додались епітети «королівський», «аристократичний», «елегантний», «розкішний», «шляхетний» та інші. Ба більше, у багатьох народах він згадується як «священний», «сакральний» і «божественний».

Хто ж захоче знехтувати можливістю відтворити цей прекрасний колір у себе вдома, коли він на піку популярності?

 

 ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1453 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Товары для строителей:

Всё для электрических сетей - продукция в ассортименте
(Электричество / Электросчетчики)

Всё для электрических сетей - продукция в ассортименте

Бурильно-крановая машина БКМ 3,5
(Строительная техника / Оборудование)

Бурильно-крановая машина БКМ 3,5

Буровая установка ЛБУ-50 маленькая наработка
(Строительная техника / Оборудование)

Буровая установка ЛБУ-50 маленькая наработка

Буровая установка БГМ 1
(Строительная техника / Оборудование)

Буровая установка БГМ 1

Забор из профнастила (Киевская область, Киев), с гарантией
(Услуги / Строительно-монтажные работы)

Забор из профнастила (Киевская область, Киев), с гарантией

ТМ Ваша Мебель - купить мебель от производителя сделанную Ук
( / Предметы интерьера)

ТМ Ваша Мебель - купить мебель от производителя сделанную Ук

Паливні матеріали: дрова, брикети, пеллети недорого.
(Стройматериалы / Пиломатериалы)

Паливні матеріали: дрова, брикети, пеллети недорого.

Известь гашенная негашенная в одну цену
(Стройматериалы / Сыпучие и вяжущие)

Известь гашенная негашенная в одну цену

Work.ua — робота в Україні

Work.ua — сайт поиcка работы №1 в Украине