ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 15 травня 2020 09:20

Надаємо нових кольорів спальні

Упродовж віків людство не припиняє вдосконалювати помешкання, роблячи його максимально комфортним для життя, і зараз, в умовах карантину й самоізоляції, це вперше за довгий час актуально, як ніколи.    Сама весняна пора і карантин – привід змінити обстановку. Як зробити це найефективніше і з чого почати – читайте у статті.

Оформлення спальні, як кімнати, в якій ми проводимо більш ніж третину життя, варто змінювати найчастіше. Як зауважують психологи, зміна обстановки вкрай важлива для кожного. Насамперед це стосується тих, хто працює дистанційно та живе в одно- чи двокімнатній квартирі, де одне приміщення слугує і спальнею, і вітальнею, і нерідко робочим місцем. Нині, коли залишати стіни домівки, вкрай не рекомендується з міркувань безпеки і збереження здоров’я власного і ближніх, оновлення спальні не примхлива забаганка, а внутрішня необхідність.

Śnieżka Mattlatex

Найвдалішим рішенням є перефарбування стін, адже саме колір є одним із тих головних факторів, який, діючи на головний орган чуття – зір, і передаючи нервові імпульси до мозку, визначає наше самопочуття. Тому до вибору нових кольорів потрібно поставитися відповідно, виважено підійшовши до цього питання. Адже залежно від того чи іншого колористичного рішення кімната може як стати найулюбленішим місцем удома, який не соромно «засвітити» під час відеоконференц-зв’язку, так і прикладом невдалого дизайну.

Зокрема, варто уникати суцільного білого кольору – ви ж бо не хочете почуватися, наче в лікарняній палаті? Так само, як і енергетичних кольорів – помаранчевого, жовтого і червоного – ці соковиті барви більше підходять для кухні, натомість для спальні доречнішими є спокійні відтінки, які налаштовують на відпочинок та сон і вже точно не тиснуть на психіку. Компромісним рішенням будуть, наприклад, бежевий, який називають «другим білим», чи персиковий, тобто теплі пастельні і світлі тони.

Śnieżka Mattlatex

Вдалим рішенням для перефарбування стін стане інтер’єрна фарба Śnieżka Mattlatex, яка користується незмінною популярністю у споживачів, яка належить до миючих фарб, а саме – виріб володіє 2-им класом стійкості до багаторазового мокрого стирання. Поверхні, пофарбовані нею, можна без будь-яких зусиль і без шкоди структурі та кольору покриття очищати від забруднень і плям. Після фарбування шари виробу висихають через 2-3 години та дають змогу стінам «дихати». З переваг продукту – це також легкість у використанні: фарба не розбризкується під час нанесення та має розхід до 10 м²/кг за одношарового нанесення.

Śnieżka Mattlatex

Значок «Зелений журавлик», що розміщений на упаковці, інформує про те, що фарба Śnieżka Mattlatex внесена до Реєстру екологічно сертифікованої продукції.

Значок «Зелений журавлик»

Це означає, що виріб є безпечним, а його екологічні переваги підтверджено згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 14024. Водночас фарбу можна тонувати у бажаний відтінок з палітри, що налічує 518 кольорів у системі Śnieżka Color System.

Відтак оновлена колористика спальні сприятиме новій затишній атмосфері й доброму відпочинку.

 

 ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1089 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: