ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 07 лютого 2024 11:00

Ситуацiя на дорогах Рiвненщини критична

Розпочали ямковий ремонт на однiй з найважливiших дорiг країни - Київ-Чоп. Траса М-06 - частина європейських транспортних коридорiв та є ключовою для транспортування гуманiтарних, вiйськових та iнших вантажiв, а також пасажирських перевезень.

Ремонтують вибоїни суцiльними картами на дiлянцi у Рiвненськiй областi. Поблизу працює асфальтобетонний завод, який безперебiйно постачає необхiдний матерiал - гарячу асфальтобетонну сумiш. Її склад пiдбирається в залежностi вiд температурних умов навколишнього середовища.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, паралельно по всiй протяжностi автодороги М-06 триває комплекс робiт з експлуатацiйного утримання - зокрема лiквiдацiя поодиноких вибоїн холодними та гарячими асфальтобетонними сумiшами. Робiтники працюють цiлодобово.
Дорожнє покриття траси вичерпало свiй термiн експлуатацiї. Погоднi умови, а також велика iнтенсивнiсть руху - до 18 тис. автiвок на добу - руйнують верхнiй шар дороги катастрофiчними темпами.
"185 км шляху Київ-Чоп пролягає через Рiвненщину. Ситуацiя тут дiйсно критична. Площа вибоїн росте в геометричнiй прогресiї. Тож латання вибоїн наразi вкрай необхiдне. Найближчi кiлька днiв варто бути максимально обачними на дорозi, особливо на дiлянцi вiд с. Бабин до с. Велика Омеляна, обхiд м. Рiвного. Роботи органiзованi з урахуванням трафiку, аби мiнiмiзувати незручностi учасникам руху та не наражати на небезпеку людей, що працюють на дорозi", - розповiдає заступник начальника Служби вiдновлення Рiвненщини Дмитро Леонтiюк.
Роботи на найбiльш проблемних дiлянках планують завершити протягом кiлькох днiв. Але остаточнi термiни залежать вiд погоди.

Прочитано 132 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: