ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 13 лютого 2024 14:00

Прем'єр-мiнiстра попросили допомогти з ремонтом мiської лiкарнi у Кропивницькому

Питання ремонту примiщень вiддiлення Кропивницької центральної мiської лiкарнi на Салганних пiсках порушив начальник Кiровоградської ОВА Андрiй Райкович перед прем'єр-мiнiстром України Денисом Шмигалем.

По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, пiд час онлайн-наради обговорювалися стратегiчнi питання, у вирiшеннi яких область потребує державної пiдтримки i про якi доповiли Президенту України Володимиру Зеленському пiд час його перебування у Кропивницькому.
"Пройшло лише два днi, а вже є першi реальнi дiї. Також просимо Мiнфiн вiднайти механiзм пришвидшеного фiнансування капремонту примiщення Кропивницької ЦМЛ i оснащення його дiагностичним i реабiлiтацiйним обладнанням та збiльшення на поточний рiк державного фiнансування на реконструкцiю укриттiв в освiтнiх закладах, - вiдзначив Андрiй Райкович на своїй сторiнцi у соцiальних мережах. - Дякую Денису Шмигалю, заступнику керiвника ОП Олексiю Кулебi i усiм профiльним мiнiстрам за увагу до областi, оперативне реагування, професiйний пiдхiд i бажання реально допомогти Кiровоградщинi у такий складний час".

Прочитано 148 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: