ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 18 лютого 2024 13:00

На Хмельниччинi приватизують кар'єр

Оголошено аукцiон з приватизацiї ЄМК ДП "Закупнянський кар'єр", що на Хмельниччинi. Торги запланованi на 23 лютого. Стартова цiна активу - 15,85 млн. грн., прийом заявок для участi у онлайн-аукцiонi триватиме до 22 лютого.

Основним видом дiяльностi пiдприємства, вiдповiдно до статуту, є добування декоративного та будiвельного каменю, вапняку, гiпсу, крейди, та глинистого сланцю.
До складу ЄМК входять 3 земельнi дiлянки для виробничих потреб загальною площею 72,07 га та 39 одиниць нерухомого майна, серед об'єктiв: виробничi, складськi, адмiнiстративнi будiвлi i споруди. Загальна площа всiх примiщень становить 10727,2 кв. м.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, також у складi ДП є 23 одиницi автотранспортних засобiв, спецтехнiки та залiзничного транспорту. Зокрема вантажнi автомобiлi, навантажувачi, трактори, тепловоди, вантажнопiдйомнi крани та елеватор.
У пiдприємства вiдсутнi заборгованостi перед бюджетом та працiвниками. Кредиторська заборгованiсть становить 4996,5 грн. за товари, роботи, послуги.

Прочитано 206 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: