ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 19 березня 2024 10:00

В Одеськiй областi покращують пункти пропуску

На контрольно-пропускних пунктах продовжуються роботи. Це важливо з точки зору забезпечення експорту, а також для логiстики всiх типiв вантажiв, якi йдуть в Україну: i вiйськового, i цивiльного призначення.

В Одеськiй областi - 9 КПП: Ренi - Джюрджюлешть, Табаки - Мирне, Старокозаче - Тудора, Серпневе 1 - Басарабяска, Лiсне - Сеiць, Виноградiвка - Вулкенєшть, Долинське - Чишмiкiой, Новi Трояни - Чадир-Лунга та Малоярославець 1 - Чадир-Лунга.
На кожному з цих пунктiв пропуску виконують рiзнi обсяги робiт: фасаднi, внутрiшнi, вiдновлення комунiкацiй, зовнiшнє освiтлення, благоустрiй територiй. За сприятливих погодних умов будуть виконанi ще i дорожнi роботи. До травня мають завершити все.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, разом з USAID модернiзують 4 КПП на кордонах з Польщею, Угорщиною, Словаччиною та Румунiєю. На цих КПП вже замiнили старi модульнi будiвлi - частина з них буде використовуватися як офiси для працiвникiв. Також будуть виконанi дорожнi роботи, замiнено освiтлення та знаки, благоустрiй.

Прочитано 118 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: