ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 19 березня 2024 11:00

У старовинному Львовi продають готель

Власники львiвського Feder Boutique Hotel виставили його на продаж, повiдомляється на сайтi "Prozorro.Продажi". За 12-номерний готель вони хочуть отримати 108,6 млн. грн.

Готель перебуває у спiльнiй власностi Марти Кобилко та Олени Пелех, депутатки Львiвської мiської ради вiд "Європейської солiдарностi", повiдомляє Liga.
Його вiдкрили у 2012 р. на Звенигородськiй площi, 3, надбудувавши кiлька поверхiв до триповерхового будинку, який був там ранiше. Готель розташований в iсторичному центрi Львова, поруч знаходиться церква Матерi Божої Неустанної помочi (костел Марiї Снiжної) та Дiм органiста.
Загальна площа комплексу - 502,7 кв. м, але у 2023 р. власники отримали погодження мiстобудiвних умов та обмеження для проєктування поруч шестиповерхової прибудови. Земельна дiлянка пiд забудову перебуває в орендi у власникiв готелю до 2026 р.
Там планується побудувати ще 10 апарт-номерiв. Загальна площа двох корпусiв становитиме 879,9 кв. м.
"Iснуюча будiвля готелю, що продається, розташована у щiльнiй мiськiй забудовi старовинного Львова, що дає можливiсть розвитку i розширення за рахунок приєднання сусiднiх квартир або ж i цiлих будинкiв i об'єднання в єдину iнфраструктуру", - йдеться в презентацiї лота.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, електронний аукцiон на право придбати готель запланований на 17 квiтня.

Прочитано 194 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: