ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 27 березня 2024 15:00

У Днiпрi привели до ладу сквер

У Днiпрi продовжують розвивати локацiї для розваг та дозвiлля дiтей у рiзних районах. Один iз таких проєктiв, який нещодавно реалiзували, - новий сучасний дитячий майданчик у скверi Металургiв, який знаходиться у спальному районi мiста. Там серед iншого облаштували гойдалки, пiсочницi, гiрки, стiнку для скелелазiння тощо.

"Цей сквер за останнi три роки привели до ладу. До цього тут була цiлком захаращена територiя з купою смiття. Зараз вiн має цiлком iнший вигляд. Серед iншого зробили алеї, встановили лави, урни для смiття, освiтлення. Прибрали сухостiй, пiдсадили новi хвойнi дерева. А нинi за проєктом тут з'явився дитячий майданчик. Без перебiльшення - один iз найкращих у цьому районi. Вiн багатофункцiональний. Усi елементи зробленi з дерева, що цiлком безпечно для дiтей. Деталi можна буде легко замiнити, якщо вийдуть з ладу. Зараз тут пiсок, але у подальшому плануємо зробити тут гумове покриття. Родзинка цього дитячого майданчику - зона iз великими мультяшними героями - котобусами. Ввечерi вони гарно свiтяться. Це ще й гарна фотозона. Дорослi з дiтками полюбляють тут фотографуватися", - розповiв директор комунального пiдприємства "Мiська iнфраструктура" Днiпровської мiської ради Олексiй Тесля.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, мiсцева мешканка Наталiя Бєгун чи не щодня приходить на новий дитмайданчик iз своїм 4-рiчним сином Артемом.
"Нам тут дуже подобається. Все так гарно, по-сучасному зроблено. Менi як мамi дуже подобається, що всi елементи тут з дерева для безпеки дiтей. А ще завезли багато пiску. Дуже задоволенi, що у скверi зробили такий чудовий дитмайданчик. Не треба нiкуди їхати, аби з дитиною погуляти", - каже панi Наталя.
Новий дитмайданчик у скверi  Металургiв для себе вперше вiдкрила i днiпрянка Наталiя зi своєю донечкою Веронiкою.
"Ми тут вперше i приємнi враженi цим сучасним майданчиком. Дитинi все тут подобається. Вона з однiєї гiрки бiжить на iншу. Тут багато лав. Все чисто, прибрано, охайно. Приємно, що у мiстi розвивають простiр для маленьких днiпрян", - додала Наталя.

Прочитано 132 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: